Imeline muutumine kingib Monikale rohkem kui ta unistadagi oskas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika enne saadet.
Monika enne saadet. Foto: TV3

Liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänaseks kangelannaks on Monika, kes on terve elu elanud teistele ning nüüd soovib teha midagi enda heaks. Muutumise tulemus osutub kordades uhkemaks sellest, mida Monika ise ette kujutas.

Monika Lutsokert taipas 46-aastaselt, et ta on terve elu elanud vaid teistele ning avastas ühtäkki, et on vana, kortsus, löntis ja paks naine, kes üheksa aastat noorema abikaasa kõrvale enam ei sobi. Praegu on ta küll õnnelikus abielus, kuid hirm, et enda käestlaskmine võib ka suhtele mõjuda, on alles.

Monika jaoks on käes aeg pühenduda iseendale ja ta valib imelise muutumise, et saada tagasi oma endine välimus ja endine elurõõm. Täna õhtul selgub, milliseks kujuneb tema pooleaastane ja paljude operatsioonidega muutumine ning kuidas Monika oma uue välimusega rahule jääb. Etteruttavalt võib öelda, et arstid kingivad Monikale kordades suurema muutumise sellest, millest Monika ise unistada julges.

«Minu imeline muutumine» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles