Videoõpetus: tee omale imelihtne trendikas sokikrunn!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Bosworth
Kate Bosworth Foto: AFP/SCANPIX

Lihtne ja armas sokikrunn on selle kevade tegija! Vaata videot, kus ilublogija Wendy Nguyen näitab ette, kuidas krunni teha.

Et krunn püsiks, on sul vaja stiliseerimisgeeli, juukseklambreid ja muidugi kammi. Kindlasti on sulle kapinurka jäänud sokk, mille paariline on ammu kaduma läinud. Lõika sellelt pöiaosa ära. Mida pikem soonikuosa sulle jääb, seda suurem ja tihedam krunn tuleb. Väikese sokijupiga saab pisema krunni.

Rulli sokisoonik pontšikukujuliseks rulliks ja eeltöötle juukseid sulle sobiva stiliseeriva vahendiga. Silu juuksed kammiga kuklasse või küljele ja kinnita peene patsimummuga. Tõmba patsi ots läbi sokirulli ja peida juuste otsad sokirulli vahele. Seejärel keera rull koos juustega pahupidi ja korda tegevust, kuni tekib krunn. Ära ehmu, kui esialgu on krunn väga sassis, kinnita lahtised otsad juuksenõeltega ja kammi «peenrad» välja. Kinnituseks võid juustele lisada lakki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles