Hotelli Schlössle 15. sünnipäeval esitleb kevadsuvist kollektsiooni Karen Millen

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karen Millen avas Tallinnas teise poe
Karen Millen avas Tallinnas teise poe Foto: Maksim Toome

Vanalinna südames asuv kaunis butiikhotell Schlössle on Tallinna esimene viietärnihotell. Moebränd Karen Millen laotab moenautlejateni 2013. aasta kevadsuvise kollektsiooni kolm temaatikat, mis on omavahel hõlpsalt kombineeritavad: 60ndate minimalismi, Jaapani hõnguse ja urbanistliku ehk praktilise tänavastiili.

Karen Milleni kollektsioonid on üle maailma tuntud laitmatu istuvuse poolest. Tänu perfektsetele lõigetele sobib iga riideese kandja kehakujuga ning peeglisse vaadates jääb kummitama mõte, et olete lasknud moeleiu õmmelda rätsepa juures.

Karen Milleni kollektsioonis on alati aukohal kleidid, alates lihtsatest kontorikleitidest kuni kokteili- ja õhtukleitideni välja. Tänavu on inspiratsiooni ammutatud 60ndate minimalismist, mida on täiustatud futuristlikust aimdusest nii geomeetrilise kanga kui ka helkiv-hõbedase aksessuaariga. Kleidile saab iseloomu juurde anda kirgaste või hoopis lillemeremustriliste jakkidega.

Teise teemana tuuakse sisse Jaapani hõngus, kus lõigetes on mänglevust ning asümmeetriat ning kangastel orientaalne print. Kolmandaks teemaks on urbanism, kus pealaest jalatallani riietatakse selline naine, kellele meeldib liikuda ning kes soovib ka silma paista. Kogu brändi üldisest stiilist õhkub rohkelt iseseisvust, nõtkust ja varjatud sensuaalsust.

Schlössle’i terrassihooaja avamisel ja hotelli Schössle 15. sünnipäeval neljapäeval, 23. mail 2013 kell 19, esitleb moebränd Karen Millen uut kollektsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles