Supermodell Miranda Kerr paljastas oma kauni jume saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr
Miranda Kerr Foto: Reuters / Scanpix

Miranda Kerr on maailma üks kaunimaid naisi, kelle veatu nahk äratab paljudes kadedust. Nüüd avaldas ta oma kauni jume saladuse, milleks on noni puu mahl.

Noni on Kagu-Aasias, Indias ja Vaikse ookeani saartel kasvav puu, mis sisaldab rohkem kui 170 vitamiini ning mineraali ning Miranda Kerr on sellest taimest tehtud mahla joonud juba 12-aastasest saadik, kirjutab Daily Mail.

Ta sõnabki, et oma jume on ta saavutanud just tänu noni puust tehtud mahlale. Lisaks kasutab ta hoolega ka kookoseõli. Austraalia Cosmpolitanile ütles ta: «Kõik pikad tööpäevad aitab mul üle elada alati just noni mahl.»

Noni mahla tootjate selgitusel on mahl kasulik immuunsüsteemile, on väga antioksüdantide rikas, annab energiat ning aitab füüsilist võimekust tõsta. Kahjuks ei ole noni mahl odav: liiter mahla maksab umbes 30 eurot.

Soovides levitada orgaanilist nahahooldust, lõi Miranda Kerr hiljuti ka enda nahahooldussarja KORA Organics. Endine pesufirma Victoria’s Secret modell sõnab: «KORA Organigs peegeldab minu kirge tervisliku ja tasakaalustatud eluviisi vastu. Ma lõin selle sarja, kuna orgaanilisi nahahooldustooteid oli igalt poolt pea võimatu leida. Sari sisaldab täpselt neid tooteid, mida ma ise soovin kasutada.»

Sarja tooted on nii orgaanilised kui võimalik ning sisaldavad peale noni mahla näiteks ka lavendlit ja aaloeekstrakti. Sarja tooteid ei ole võimalik Eestist osta, kuid need on näiteks müügil lehel net-a-porter.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles