Blond või brünett – kumba eelistavad mehed?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue uuringu järgi meeldivad meestele kõige rohkem, kui naistel on pikad ja tumedad juuksed. Kuulsatest naistest on kõige kaunimad kiharad Megan Foxil, teisele kohale hääletati Jennifer Aniston.

Uuringus osales 1563 vallalist Briti meest ja uuringu eesmärgiks oli välja selgitada meeste eelistused naiste juuksevärvi ja -stiili osas, kirjutab femalefirst.co.uk.

Lisaks küsiti meestelt, milliste kuulsate naiste juuksed neile kõige rohkem meeldivad.

Selgus, et 62 protsenti meestest eelistab pikki juukseid, 18 protsenti keskmise pikkusega, 12 protsenti õlgadeni juukseid ja vaid 4 protsenti Briti meestest sõnas, et lühikeste juustega naised on kõige kuumemad.

Kuulsatest naistest hääletati esikolmikusse Megan Fox (63 protsenti), Jennifer Aniston (62 protsenti) ja Beyonce (57 protsenti). Esikümnes olid veel näiteks Kim Kardashian, Mila kunis ja Sienna Miller.

Uuringu läbi viinud veebilehe esindaja Mark Pearson selgitas, et kuna naised armastavad oma juuksevärvi ja soengut pidevalt muuta, oli viimane aeg, et küsida meestelt, millised soengud neile naistel meeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles