Grete Paia nõrkuseks on killerkontsad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli.
Grete Paia
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli. Grete Paia Foto: Viktor Burkivski

Lauljatar Grete Paia rääkis Buduaarile, milliseid riideid ta kanda armastab, kus ta šoppamas käib, milliste aksessuaaride vastu tal nõrkus on ning kui oluline on tema jaoks teiste arvamus.

Grete tunnistas, et kleite on ta alati armastanud, kuid igapäevaselt tõmbab ta siiski jalga pigem teksad.

«Kuigi ma olen suur kleidifänn ja endalgi kapp neist pungil, pean tõdema, et igapäevaselt eelistan siiski teksapükse. Kleitidega juhtun kokku kas esinemistel või pidulikumatel üritustel. Samutil kannan kleite sagedamini suvel, kui on ilusad ilmad,» kommenteeris Grete.

«Kuna ma ei ole väga šoppaja, siis arvan, et võin julgelt öelda, et mul on vedanud. Nimelt tegeleb mu ema kaubandusega ning tal on Kuressaares kaks riidepoodi: Grete ja Modo. Seega on peaaegu kõik minu riided pärit ema kauplustest. Kõige kallim asi minu riidekapis on üks ülisoe kitsenahast talvine poolkasukas,» ütles ta.

Mis aga riidebrändidesse puutub, siis suur logo särgi peal Gretele muljet ei avalda, küll aga on ta enda jaoks leidnud paar kallimat brändi, mille disain talle teistest paremini sobib: «Ma ei ole brändifänn, pole kunagi olnud, aga muljet on mulle avaldanud Karen Millen, Burberry ja Chanel oma klassikalise naiseliku joonega.»

Nii nagu paljudel naistel, on ka Gretel kingade vastu suur nõrkus.

«Niinimetatud killerkontsade vastu on mul lausa meeletu nõrkus. Igal võimalikul hetkel panen kontsad alla. Kuna ma olen suhteliselt väikest kasvu, siis tulevad need vaid kasuks,» muigas Grete ja lisas: «Samas kannan igapäevaselt vahel ka lihtsalt tenniseid. Kõik oleneb riietusest. Hetkel on minu lemmikjalanõudeks eelmisel aastal ühelt reisilt ostetud elektrisinised värviliste kivikestega kaunistatud 13 sentimeetri kõrguse kontsaga kingad. Eks need ole rohkem esinemisjalanõud - igapäevaselt päris nii ekstravagantseid ning glämme jalanõusid ei kanna.»

Küsimuse peale, kas Gretele meeldiks pigem halli massi sisse sulanduda või teiste seast välja paista, vastas ta kohe:

«Mulle meeldib vist ikka rohkem eristuda. Mingil määral meeldib mulle uusi moeröögatusi ja niššiga asju katsetada, aga liialt kreisi ma ka ei ole. Tohutult armastan segada rokilikke elemente naiseliku stiiliga. Samas on mul päris tihti ka neid hetki, mil on mõnus tõmmata parka selga, kets ning teksapüks jalga ja nii-öelda massi sisse ära kaduda.»

Teiste inimeste arvamus on Grete jaoks mingil määral küll oluline, aga samas oma välimust ta teiste jaoks ei muudaks.

«Eks mingil määral läheb ikka korda, mida teised mu riietusstiilist arvavad, aga lõpp-kokkuvõttes on ju põhiline ikkagi see, kuidas ma ise neis riietes end tunnen ning mida neist arvan,» lõpetas Grete vestluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles