Viis moodust, kuidas saad aidata mehel end orgasmini viia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised, on aega haarata ohjad enda kätte! Lõpetage meeste süüdistamine selles, et nad pole võimelised teid orgasmini viima.

Mõtle oma kehale kui kallile autole, mille usaldad kogenematu juhi kätte. Mees tahab, et sa orgasmi saaksid, kuid tal on sinu auto juhtimiseks abi vaja. Sina vastutad selle eest, et su mehest saaks ideaalne autojuht. Järgi järgmisi nõuandeid ja õpeta mehele, kuidas sind orgasmini viia, kirjutab YourTango.

Ole oma «auto» parim hooldaja.

Kui sa ei tea, mis sind stimuleerib, kuidas peaks su partner seda teadma? Tutvu oma kehaga, masturbeeri. Kasuta ohtralt libestit, mida märjem su vagiina on, seda parem. Kasuta oma sõrmi ning eksperimenteeri erinevate tempodega ja tugevusega, et jõuda orgasmini. Mängi oma nibudega, pane tähele, kuidas see sulle mõjub.

Soojenda oma mootorit eelmänguga.

Meeste kehad toimivad teisiti kui naiste omad. Nad on võimelised oma mootori käivitama ja indu täis olema vaid mõne minutiga. Naine peab aga vaimselt ja füüsiliselt olema õiges tujus enne seda, kui ta mootor mürisema hakkab. Lülitu vaikselt oma päevatööst ümber ja hakka seksikat meeleolu looma. Kanna näiteks terve päeva seksikat aluspesu, et õhtul partneriga veidi mürades sul õige tuju oleks.

Pea meeles, et kliitor on su mootoriks.

Ütle partnerile, et ta peab keskenduma su kliitorile. Paljud mehed ei tea, kui oluline see on. Kas mees oleks võimeline seemnepurset esile kutsuma nii, et keegi ei puudutaks ta peenist? Muidugi mitte. Kliitoris on umbes 8000 närviotsakest, mis on umbes neli korda rohkem kui peenise otsas. Kui mees hüppab juhiistmele, käivitab mootori, kuid unustab käigu sisse panemast, siis ei liigu see auto kuskile. Sinu ülesandeks on talle meelde tuletada, kui oluline on kliitori puudutamine.

Anna auto kasutusjuhend mehe kätte.

Nagu öeldud - sina oled oma auto parim hooldaja, seega jaga oma salanippe mehega. Kui tahad seljamassaaži, paku see välja. Kui tahad, et mees su kliitorit lipsiks, ütle seda. Kui ta osutab liiga tugevalt survet või liigutab sõrme või keelt liialt kiiresti, ütle talle seda. Kui sinu erutavad sekslelud või silmasidemed, võta need mängu. Ära häbene välja pakkumast seksikaid rollimänge või fantaasiate täitmist. Mees ei tea, mis sind erutab, kui sa teda ei juhenda. Kui ta ei peatu ega küsi juhiseid, anna talle oma isiklik GPS. Pea meeles, et kui sa orgasmi teeskled, siis «sõidab» mees ka tulevikus nigelasti.

Naudi sõitu, kuid ära pane kiirusekontrolli peale ega jää magama.

Ole aktiivne reisija. Keskmiselt läheb naistel 20-40 minutit aega, et orgasmi saada. Aga kui mees peab liiga kaua su kliitorit oma keelega töötlema, siis on tal lõpuks lõuaoperatsiooni tarvis. Võib-olla libiseb su mõte magamistoast eemale, kuid juhi see sinna tagasi ja mõtle seksikaid mõtteid. Vajadusel puuduta end ning kasuta lelusid, kui mees sind rahuldab. Kui teed mehele oraalseksi, siis võid vabalt suunata tema sõrmed oma kliitori või rindade suunas. Ära ole tagaistmereisija, hüppa esiistmele!

Orgasmi saavutamine koos partneriga pole ühe inimese ülesanne. Mees tahab, et su auto kõige paremini töötaks, kuid tal võib olla sinupoolseid juhiseid tarvis. Sulle kuulub Porsche viimane mudel, aga kui sa seda juhtida ei oska, kuidas saad sa oma meest seda juhtima õpetada? Pole tähtis, kas olete koos olnud aastaid või vaid kuid, mees tunneb heameelt, kui sinu auto rahulolevalt peatub pärast ärevusttekitavat reisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles