Varkki esitles päikselist kevadsuvist kollektsiooni «Dies Solis»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varkki värske kevad-suvise kollektsiooni «Dies Solis» (lad. k. päikese päev) rõivad on tõeliselt vallatud nii värvide, mustrite kui vormide poolest ning sobivad kui valatult kevadele positiivselt vastu tõttama.

Öösinine on nõudnud endale keskse tähelepanu, lükates pimedatesse õhtutesse sobiva musta tagaplaanile. Aktsentvärvid kärtspunane ja erksinine on tõelised pilgupüüdjad, millest on raske mööda vaadata. Unustage igavad kangad – algaval hooajal kannavad naised täppe ja triipe!

Lisaks kaunistab Varkki kollektsiooni keraamikahõnguline ornament ning salapärase noore kunstniku Ra loodud faunamotiiv, mida võib trükituna leida rõivaste salapaikadest.

Kollektsiooni iseloomustav naiselikkus on inspiratsiooni ammutanud 50ndate siluettidest – rõhutatud taljejoon ning vallatult avarad gloss’id. Kleitide, seelikute ja pükste pikkused ulatuvad minist maksini. Mitmete rõivaste seest võib leida toredaid tikitud sõnumeid.

Sel hooajal täiendavad kollektsiooni väikeseeria ehted, mis on spetsiaalselt Varkki jaoks valminud ehtedisainer Krista Lehari kätetööna. Minimalistliku joonega hõbedast ja poolvääriskividest kõrvarõngad, sõrmused ja kaelaehted on kantavad nii igapäevaselt kui ka pidulikumatel üritustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles