Ilu-lounge: julge suvel särada!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, modell - Evelin, soeng - Margit Merirand.
Meik - Loore Härmat, modell - Evelin, soeng - Margit Merirand. Foto: Jelena Rudi

Harjumuspäraselt on suvel meigitoonideks erinevad roosa varjundid ja rohkelt pastelseid «kommitoone».

Need on kindlasti ka sel suvel jälle moes, aga julgematele moe- ja meigihuvilistele soovitan katsetada jumestuses erinevaid litreid ja särapulbreid. Eriti moeteadlikud kasutagu hõbedaselt helkivaid litreid silmalaugudel ja ääristagu silmad musta laineriga, nagu tegi meigikunstnik Peter Philips Chaneli 2013 kevadsuvisele kollektsioonile.

Selle meigi puhul on tähtis, et jumestuskreem oleks kattev ja samas õhuke. Nii ei jää  ülemeigitud mulje, kuna silmadel on niigi suur tähelepanu. Oma töös olen katsetanud palju erinevaid jumestuskreeme, aga eriti sobib minu hinnangul eestlaste õrnale ja heledale nahatüübile Rouge Bunny Rouge jumestuskreem, mis on kreemja koostisega ja kergesti hajutatav. Kasutasin tooni Coconut Milk Parfait.

Selle meigi puhul on oluline kasutada silmadel litreid, mis püsiksid terve päeva. BYS   meigikollektsioonis on valikus erinevas toonis litreid, mille koostis on kreemjas ja seega kinnitub laugudele hästi. Silma ääre võib ääristada vedela musta laineriga, aga kel sellega raskusi, kasutagu parem musta pliiatsit, sest siis ei tule vead esile.

Tähtis on, et meik ei jääks ülepakutud ja seepärast kasutasin põskedel GloMineralsi Shimmer  Brick universaalset sära ja jumet andvat puudrit. Selle loomulik beežikas toon sobib näo külgedele ja roosakat tooni saab kanda näo keskosale. Tulemus on diskreetne, ent samas põsesarnad tulevad välja ja nahk jääb õrnalt kumama.

Huultele kandsin Babori Lip Gloss Cinderella õrna roosaka alatooniga huuleläiget, mis harmoneerub ehetega ja sobib tugeva silmameigi juurde.

Soengumoodi kommenteerib juuksur Margit Merirand

Moes on konkreetsed sirged seitlid. Samuti eest üle lauba taha kokku tõmmatud juuksed, kas hobusesabasse või krunni.

Tegin küljele lahu, kammisin juuksed taha ning tegin hobusesaba. Panin osa juukseid ümber juuksekummi (et kumm välja ei paistaks). Ülejäänud juuksed keerasin alla kokku ja kinnitasin klambritega. Lõpuks fikseerisin soengu parabeenivaba Hempz Couture Hold On Tight Shaping Spray’ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles