Buratino-ninaga Tiia läbib imelise muutuse!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiia enne muutumist.
Tiia enne muutumist. Foto: TV3

Pealinna naine Tiia astub täna õhtul imelise muutumise teele, et vabaneda suurest ja kongus ninast, puseriti hammastest ja kortsudest.

Tiia Jaave unistuseks on ilusam ja noorem välimus ning põhjuseid selleks on küllaga. Ta soovib olla kaunim, sest suure ja kongus nina pärast on teda terve elu noritud. Lapsepõlves pidi ta nägema, et majaseintele on tema pilkamiseks joonistatud Buratinosid.

Oma nina häbeneb Tiia ka praegu. Kui ta kohtab mõnd meeldivat meest, ei taha ta end kunagi külje pealt näidata, sest kardab, et hiigelnina nähes ei soovita temaga enam rääkida.

Inimestega suhtlemist häbeneb Tiia ka oma puseriti alumiste hammaste pärast - ta on õppinud neid varjama, kuid unistab, et seda tegema ei peaks. Tiia sai veel enne viiekümnendaid emaks ja ta suurim soov on juubelile siledama näoga vastu minna, et teda ei hakataks pidama oma pisitütrekese vanaemaks. Tiia loodab, et tänu imelisele muutusele kappab tema juurde ka prints ja ellu tuleb taas armastus.

«Minu imeline muutumine» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles