Eestisse jõudsid pehmetes pakendites lastetoidud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ella's Kitchen

Eestisse on jõudnud Suurbritannia tootja Ella's Kitchen pehmetes, värvilistes ning loodussõbralikes pakendites orgaanilised beebi- ja lastetoidud.


Ellaʼs Kitchen tooted on müügil Stockmanni kaubamajas ja NOP ökopoes Tallinnas ning


üsna pea ka suuremates Rimi poodides, teatas maaletooja MSH & Co Invest OÜ.

Ella's Kitcheni toodete pehmed pigistatavad pakendid on innovatiivsed ja muudavad tervislike puu- ja köögiviljade söömise senisest veelgi lõbusamaks.

Lastetoitude valmistamisel kasutatakse ainult orgaanilisi puu- ja köögivilju ning need sobivad kasutamiseks alates neljandast elukuust. Tootesarjas on lisaks beebipüreedele ka orgaanilised puuviljasmuutid, mis on samuti pakendatud lapsele käepärasesse värvilisse «kotikesse».

Puuviljasmuutid on maaletooja teatel tõeliselt universaalsed, kuna lapsed saavad ise neid vahepalaks või lõunasõõgi lisana suhu pigistada otse pehmest ja jahedast kotikesest. Samuti on smuutid ideaalsed hommikupudru sisse, neid võib segada maitsestamata jogurtiga või hoopis pista sügavkülma ja süüa hiljem jäätisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles