Pirgit Toomel: alfad ja nende mängud

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et näha mehe tõelist iseloomu, ei ole vaja teha muud kui riivata tema ego ja jälgida mängu. Proovi ühele alfale selgeks teha, et ta ei skoori sinuga mitte kunagi ja näed, kuidas ilusa pealiskihi tagant võib kooruda märatsev kiskja. Keegi, kes isegi ei vali enam sõnu sinuga rääkides.
 

Teate neid mehi, kes tunnevad naisi läbi ja lõhki, kasutades oma teadmisi selleks, et mäng lõpuni viia ja järgmise kallale asuda? Eelmisel nädalavahetusel õnnestus mul tutvuda ühe selle liigi esindajaga. Ehtne näide alfast, kes uksest sisse astudes pälvib enamiku naiste tähelepanu. Ta on kui Don Juan oma salapärase energiaga, kes ka kõige külmemad daamid suudab särama panna.

Kogu tema maailm pöörleb naiste ümber. Ta romantiline, impulsiivne ja mänguline ning tunneb õrnemat sugu sama hästi, nagu oleks üks meie seast. Võib-olla eelmises elus? Ta on tähelepanelik ja oskab märgata pisidetaile, mängides need ümber armsateks momentideks. Olukord, kus tuul lükkab sul juuksed silme ette, on ideaalne aitamaks sul need kõrva taha asetada, et käsi kuklasse libistada ja sind suudlusega üllatada.

Ta on impulsiivne romantik, kes võib su öisel jalutuskäigul sületäie lilledega üle valada või tänaval muusikat kuuldes tantsima krabada. Teades igat väiksemat nippi, kuidas sulle muljet avaldada. Tegelikult ei ole klassikalist alfat raske ära tunda, sest selle omaduse reedavad osavus, sihikindlust ja oskamatus alla anda. Ta peab alati saama, mida tahab. Hoolimata energiast ja ajast, mida selleks on vaja kulutada.


Oma uue sõbra Don Juaniga jutustades, hakkasin tundma, kuidas ta minu mõttemaailma analüüsib. Ta uuris minu elustiili kohta, alustades vabameelsusest ja lõpetades põhimõtetega. Samaga vastates sain peatselt aru, et tegemist on rahmeldava hingega, kes naudib impulsiivsust ja igapäevaseid rõõme. Pleikar! Laskmata mängul inetuks minna, ütlesin hetkega, et kui ta otsib üheöösuhet, siis ta raiskab oma aega. Bäng!

Ta reageeris minu lause peale samasuguse ilmega nagu oleks oma riistvarast mõned sentimeetrid kaotanud. Ta manas ette kõige süütuma näo ja üritas mind veenda, et sain temast väga valesti aru. Ta on sõbralik, sotsiaalne ja naudib uute inimestega suhtlemist ning seda ilma igasuguste tagamõtetega. Mul ei jäänud muud üle kui siniste silmadega otsa vaadata ja sõbralikult naeratada. Tark mees teab, et momendist, mil naine ta eesmärgi läbi hammustab, on mäng läbi. See on reha, mille otsa nad enamasti koperdavad.

Uute sõpradena sõime, jõime ja nautisime seltskonda. Ta oli meeldiv vestluskaaslane, kel naiste naerma ajamisega küll probleeme ei ole. Meie järgmiseks sihtkohaks oli Salsa baar, kus ta demonstreeris oma osavaid tantsuliigutusi. Shake, shake, shake. Peale mitut tundi keerutamist ja lennutamist otsustas ta mind ootamatult suudelda. Klassika! Te ikka teate, et tantsupõrandal suudlemine ja aelemine tähendab ühist kojuminekut?  

Naiivselt ja ehmunult otsa vaadates otsustasin draama korraldada. Kuidas ta võis? Reaktsioonist ehmununa palus ta luba mind koju saata. Kuid ärge arvake, et see oli üllal eesmärgil. Ta kasutas viimaseid nippe, et muljet avaldada, kiites kleidivalikut, kingi, stiili jne. Tänasin õhtu eest ja ulatasin talle oma osa taksorahast. Poleks osanud arvatagi, et mõne mehe ego võib nii tundlik olla. See oli moment, mil ta unustas isegi kõige elementaarsemad viisakusreeglid, sõimates mind roppustega. Milline show!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles