Hedvig Hanson: poistel on kindlasti vaja isa eeskuju

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedvig Hanson
Hedvig Hanson Foto: Maris Ojasuu

Hedvig Hanson tunnistas Naistelehes lugejate küsimustele vastates, et isa eeskuju poiste kasvatamisel ei saa alahinnata.

«Mulle tundub, et poistel on kindlasti vaja isa eeskuju. See on valus teema paljudele, aga isegi siis, kui ema on superema, ei saa ta isa asendada,» tõdes Hedvig. «Meheks kasvamine on kindlasti raskem kui naiseks kasvamine. Üks, mida meie, naised, saame teha, on mitte liiga palju poiste eest ära teha ja mitte oma armastuse ning jõulise tahtega poisse passiivseks muuta!»

Emadepäeva traditsioone Hedvigi peres ei ole. «Lapsed teevad lasteaias-koolis ikka emadepäevakaardid, aga ma ise juurutan arusaama, et üksteisest peab hoolima iga päev! Seetõttu igasugused riiklikud pühad ei ole meie peres ülearu tähistatud. See-eest mõni koos veedetud argipäev võib jääda terveks eluks meelde,» märkis Hedvig.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles