Kas kõrvalsuhted muudavad abielu lihtsamaks?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olevad inimesed petavad oma partnerit erinevatel põhjustel, kuid naiste puhul üks üllatavamaid põhjuseid on see, et naiste arvates muudavad afäärid abielu lihtsamaks.

Üllatuslikult üle poole värskes küsitluses osalenud naistest ütlesid, et kõrvalsuhe muudab nende abielu tunduvalt lihtsamaks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kolmandik naistest nentis, et nende voodielu abikaasaga on tunduvalt paranenud pärast kõrvalsuhet.

Tavaliselt arvatakse, et mehed on need, kes oma partnerit petavad, kuid selgus, et naised on seda müüti murdmas, sest järjest enam naisi usub, et abielu saab afääri abil parandada.

Peamine põhjus, miks naised kõrvalsuhte peale mõtlevad, on see, kui abikaasa ei pööra neile enam piisavalt palju tähelepanu.

Küsitluse teinud veebilehe esindaja sõnul tunnevad paljud naised tähelepanust ja õrnusest puudust ning abielus olles on äärmiselt kurb üksindust tunda.

Ta lisas, et paljud inimesed ei taha abielu lahutada majanduslikel põhjustel ja naised pole tavaliselt valmis pereelu ohvriks tooma. Seega otsitakse rahuldust abielust väljaspoolt samamoodi, nagu mehed seda teevad.

Kaks kolmandikku naistest ütles, et tunnevad abielus olles seksist puudust ning seetõttu otsivad seda mujalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles