Tallinn Dolls tegi kollektsiooni pisikestele preilidele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moebränd Tallinn Dolls on täis üllatusi ning tuli välja uhiuue laste kollektsiooniga, mille reklaaminäoks on Koit Toome ja Kaia Triisa imearmas tütar Rebecca Toome.

Tallinn Dolls lasteriided on loodud väikestele tüdrukutele ning paljud mudelid sobivad lausa põhikoolieani välja. Materjalidest on eelistatud  kindlasti naturaalsed kangad ning venivus tagab neile praktilisuse, et lemmikmudel peaks võimalikult kaua vastu. Väga kõrgel kohal on ka funktsionaalsus ja mudelite mitmekesine kandmisvõimalus - täna kannad ühte moodi ja homme teistmoodi. Funki saab lisada juurde ka erinevate aksessuaaridega. Tallinn Dollsi lasteriietes sobib minna nii pidupäevale kui ka niisama hullama.

Pisikeste preilide rõivad on selgelt inspireeritud lastest ning just väikestest nukupiigadest. Igas väikeses tüdrukus on peidus preili, kes soovib särada ning tunda ennast sama kaunilt kui tema emagi. Emade ja tütarde mudelid on samad, varieeruvad ainult värvid ja materjalid. Rõivaste disaini puhul on pööratud tähelepanu mugavusele ning ka laste kasvuruumile. Kuid kõige olulisem on, et igast komplektist kiirgab lapseks olemise rõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles