Inga Lunge: ei tohi tembeldada paksudeks neid, kes seda kohe kindlasti ei ole

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Lunge
Inga Lunge Foto: Kanal 2

Näitlejanna Inga Lunge (32) rääkis ajakirjale Naised antud intervjuus, et kaaluteemat ei tohiks liiga suureks puhuda, sest see rikub tüdrukute mõttemaailma.

«Kaaluprobleemidest räägitakse palju. Ma arvan, et määratlustes võiks täpsem olla,» märkis Inga. «Normaalkaalus olevad naised ongi normaalsed, mõni natuke suurem, teine väiksem, mis siis. Ei tohi tembeldada paksudeks neid, kes seda kohe kindlasti ei ole. Tähtsam kui kaalunumber on tervislik eluviis, liikumine, hea tuju.»

Teist last oodates võttis Inga üsnagi palju juurde, kuid tema sõnul ei teinud see talle muret. Pigem olid muretsejaks teised. Lapseootuse tippkaalust erineb Inga kaal praegu pea 30 kilo võrra, kuid tema meelest on palju tähtsamaid asju, mille pärast muretseda.

See, kui piitspeenikesed tüdrukud riietusruumis enda välimust kritiseerivad, teeb Ingat kurvaks. «Nad jäljendavad suuremaid, tahavad täiskasvanulikumad ja tähtsamad olla, vahel ootavad lihtsalt tähelepanu ja tunnustust. Midagi on väga valesti. Väärtushinnangud, mida meie, täiskasvanud, edasi anname, on vildakad,» arvab Inga.

Loe pikemalt sellest, mida Inga arvab emaksolemisest ja laste kasvatamisest, värskest ajakirjast Naised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles