Tarmo Urbi häirib naiste sääsepinin

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Urb
Tarmo Urb Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

USAs indiaanlaste juures elanud muusik ja ravitseja Tarmo Urb pole suu peale kukkunud. Kuna Tarmo teab naistest ilmselt rohkem kui paljud teised mehed kokku, siis just sel teemal Buduaar elu näinud mehega ka rääkis.

Küsimuse peale, millised on need iseloomujooned, mis mehi naiste juures enim häirivad, vastas Tarmo otse: «Sääsepinin! Ehk siis kõige hullem asi, mida naine teha võiks, on virisemine,» tunnistas Tarmo, kelle meelest peletab vingumine mehe naisest kindlasti eemale.

Millised naised meestele siis meeldivad? «Rõõmsad naised - positiivne ellusuhtumine, hea tuju. Tolerantsed naised,» arvas ta.

«Naine võiks hoopis kole olla, et ülejäänud kaunite naiste hulgast välja paista,» naljatles mees ning keeldus naiste välimuse teemal lähemalt rääkimast. «Las igaüks teeb siinkohal omad järeldused,» lisas Tarmo lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles