Pirgit Toomel: vallalised naised ja suhtes mehed

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Adrenaliin, põnevus, konkurents, kirglik seks, vabadus - kas see ongi põhjus, miks naised ajavad taga suhtes mehi? Isegi kui maailmas on miljoneid vallalisi rüütleid, suudad ikkagi sihiks võtta selle, kes on oma kanna teise daami kõrval kinnitanud. Kas keelatud vili on tõesti nii magus?
 

Olen avastanud, et meie seas on sellist tüüpi isiksusi, kes on pidevas võistluses teistega. Nagu rallit sõites, on vaja kurve läbida osavamalt, et olla esimesed, kellele plaksutatakse, fännatud ja imetletud. Kuuldes jutte naistest, kes sihikindlalt suhtes meeste peale hammast ihuvad, jäin mõtlema, mis on nende olukordade tagamaa. On see naiste täitmatu konkurentsijanu või suhtes meeste salapärane šarmantsus, mis vallalised härrad varju jätab?

Mingis vanuses on naised kärmed avastama, et lollused on tehtud, poisikestega on lõbutsetud ja nüüd oleks aeg enda kõrvale mees võtta, kellega lapsed saada ja pere luua. Keegi, kes on enesekindel, teab, mida elult tahab ja on püsiv. Kes on meeldiv suhtleja ja märkab pisidetaile. Oskab üllatada romantiliste olukordadega ja vajadusel ka mõned luuleread ette lugeda. Lisaks kõigele peab ta olema eluküps ja edukas karjääriredelil. Kui tead mõnda antud kirjeldusele vastavat vallalist meest, siis on aeg tema telefoninumbrit jagada!

Päris elus on iga eduka ja püsiva mehe saladus toetav ja armastav naine. Paraku jäävad sellised kompud vallalistele naistele silma sama hästi kui teemandid tänavatel. See on teada, aegade algusest, et naised on tohutult konkurentsijanulised. Eriti need, kes on harjunud saama kõike, mida hing ihaldab. Mida raskem saak, seda parem ja põnevam. Võttes sihi silme ette, ei jäeta enne, kui on jõutud võiduka lõpuni. Adrenaliin, põnevus, jaht - see teeb kogu mängu veelgi magusamaks.

Reeglite järgi elamine on igav. Kujutage ette kohtingut mehega, kes alles soovib sind tundma õppida. Ta on ettevaatlik ja liigub tipa-tapa. Saates sind pärast õhtusööki koju ja lubades peatselt uuesti välja kutsuda. Nüüd võrdle teda härraga, kes on otsekohene, ei karda öelda, mida mõtleb, on rutakas ja krabab su esimesel võimalusel. Ta täidab su hinge kire, adrenaliini ja põnevusega. Saad nautida seiklust, millist sulle varem pakutud ei ole.

Öeldakse, et igal peol on algus ja lõpp. Olukord muutub keerulisemaks, kui armukese roll ei ole enam piisav. Nähes, et mehe kodune elu on mõõnaperioodis, antakse endast kõik, et teiste suhe täielikult lammutada. Seda tehakse osavate südamest südamesse jutuajamistega. Kasutades mehe nõrkust ja öeldes, et ta väärib paremat. Kedagi, kes ta tunnetega arvestaks, mõistaks ja toetaks. Lubades, et tema ei käituks mitte kunagi nii halvasti ja oleks talle palju parem kaaslanna. Seda eriti naise kõrval, kes oma meest isegi ei tunne enam!

Olukorda teise nurga alt vaadates võin öelda, et paljud naised ei tahagi suhet. Kellegi armuke olla tähendab vabadust ja muretut elu, kus saab keskenduda iseenda rõõmudele. Võid pidutseda nii palju kui jaksad ja suhelda, kellega hing ihaldab. Ilma et peaksid muretsema üleliigsete arusaamatuste pärast. Püsiv sõber, kes aeg-ajalt vajadusi rahuldamas käib, on ainult boonuseks. Lisaks võib eeldada, et tal ei ole aega sind petta, nagu tavaline seksisõber seda teeks.

Tõepoolest, suhtes mehed pälvivad vallaliste naiste tähelepanu. See on mäng, milles on adrenaliini, võistlust teise naisega, kirge ja põnevust teadmatuse ees. Olukord, mis täidab seiklusjanu ja pakub jahirõõmu. Mida vähem mees provokatsioonidele allub, seda pingelisem ja huvitavam on. Ei ole midagi paremat, kui jõuda sihikindla käitumise korral võiduka lõpuni. Mäng, milles ei kehti ükski reegel ega limiit, sest on isikuid, kellele tundub teise inimese taldrikul olev magustoit alati maitsvam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles