Viktoria Ladõnskaja: ma pole tüüpiline naine. Näiteks vihkan šoppamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja
ajakirjanik
Viktoria Ladõnskaja ajakirjanik Foto: Peeter Langovits

Ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja (31) teatab Anne & Stiili mainumbris, et ta ei ole tüüpiline naine, sest ta ei mõtle oma välimusele.

«Ma näiteks vihkan šoppamist,» ilmestab ta oma arusaama. «Ma ei saa poodides kunagi aru, kus miski asub. Kui tunnen, et riideid hakkab vajaka jääma, lähen poodi ja haaran lihtsalt reast kõiki asju üksteise järel. Kunagi tundus mulle tõesti, et minu jalakujule sobivad kontsad paremini kui tossud, Ekspressis käisin tööl 12sentimeetriste kontsadega. Praegu vaatan: hull olid, Viktoria?»

Viktoria on oma elus kokku puutunud ka stereotüüpse mõtlemisega, et blond naine on rumal. Näiteks sõitis ta 25-aastasena oma raha eest ostetud punase A-klassi mersuga Viimsis, kui talle sõitis sisse üks purjakil mees. Naine pani roolijoodiku auto numbri kirja ja kutsus politsei. Politseinik ütles aga: «Kuule, blondiin, mis sa tühjast tüli teed. Nagunii maksab selle kõksu sul keegi kinni!» Seepeale läks Viktoria politseisse ja kirjutas politseiniku öeldu kohta avalduse.

Blondi juuksevärvi valis naine omale ise. «Läksin tuntud juuksuri juurde ja palusin: tee minust blondiin. Juuksur ütles, et see on võimatu, ärgu ma rikkugu oma ilusaid pakse juukseid. Tulin koju ja värvisin end hambaharja ning suvalise poevärvi abil blondiks. Siis läksin juuksuri juurde ja nõudsin: paranda! Mis tal üle jäi,» märkis Viktoria.

Loe pikemalt Anne & Stiili mainumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles