Arst, kuller, tuletõrjuja... naistele meeldivad endiselt vormirõivais mehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuest küsitlusest selgub, et kui jutuks on vormirõivais mehed, siis tänapäeva naised unistavad hoopis arstidest. Kuid esiviisikusse jõudis ka üllatuslikult näiteks kuller, kes edestas isegi tuletõrjujat.

Kaks kolmandikku küsitluses osalenud naistest tunnistas, et nende arvates on vormirõivastes mehed seksikad ja 61 protsenti vastanutest oli arvamusel, et just arstid ja kirurgid on kõige seksikamad, kirjutab femalefirst.co.uk.

Üllatuslikult pole tuletõrjujad enam naiste arvates niivõrd kuumad, sest suurem hulk naisi tunnistas, et näiteks vormirõivais kullerid on nende arvates pärast arste teisel kohal.

Tuletõrjujad olid langenud kolmandale kohale ning neile järgnesid sõja- ja mereväelased.

18 protsendiga hääletati viiendale kohale piloodid.

Küsitluse läbi viinud veebilehe esindaja ütles, et stereotüüpide järgi võiks arvata, et tuletõrjujad on vormirõivaid kandvatest meestest naiste arvates kõige kuumemad, kuid selgus, et see pole enam nii.

«Arstid ja kirurgid on ilmselgelt populaarsed, aga kullerid ei jäänud neist eriti maha,» sõnas veebilehe esindaja.

Naistelt uuriti ka seda, miks neile vormirõivastes mehed meeldivad. Kõige tavapärasem vastus oli, et vormirõivastes mees jätab mehise mulje.

Kolmandik naistest ütles, et vormirõivas tekitab tunde, et mees on võimeline naise eest hoolt kandma ja veidi väiksem hulk naisi ütles, et neile lihtsalt meeldivad vormirõivad.

Küsitluse autor selgitas, et tulemuste põhjal võib järeldada, et naistele meeldivad vormirõivad mitmel erineval põhjusel, kuid peamiselt siiski seetõttu, et need on mehised ja jätavad mehest usaldusväärse hoolitseja mulje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles