Märke, et mehel võib olla kõrvalsuhe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt on paljude naiste õudusunenäoks avastamine, et mees petab teda. Aga kas pole siiski parem seda teada, kui teadmatuses elada?

Kui mehe käitumine on muutunud, tal on pikad tööpäevad, ta teeb rohkem trenni ega vasta enam alati su kõnedele, siis võib mõte kergesti uitama minna kõige negatiivsemate stsenaariumite juurde, kirjutab femalefirst.co.uk.

Veebilehe MyCheating.com esindaja Carl Staniscia-Mason sõnas, et tavaliselt on raske mõista, miks partner petab. Carl loetles kümme märki, mis võivad viidata sellele, et partneril on kõrvalsuhe.

  1. Ta on taasavastanud enda jaoks treeningu ja keskendub kaalukaotusele.
  2. Ta on kaitsepositsioonil, kui jutt on tema telefonist või kui soovid seda kasutada. Ta on lisanud telefonile turvakoodi, kustutanud sõnumeid ja kõneregistrit.
  3. Tal on uued sõbrad.
  4. Tema krediitkaardiga on tehtud ebatavaliselt suuri väljaminekuid, millest sa midagi ei tea.
  5. Ta ostab sulle ilma põhjuseta kingitusi.
  6. Ta on kaua tööl ja rõhutab pidevalt, kui oluline see on, et ta pikemalt kontorisse jääks.
  7. Tema suhtumine sinusse on muutunud.
  8. Petja seksuaalne käitumine muutub. Kui teie voodielu oli eelnevalt igav ja ebaühtlane, siis nüüd on mees muutunud eksperimenteerivamaks ja seisklushimulisemaks. Kui teie voodielu oli eelnevalt aktiivne, siis võid nüüd märgata, et see on muutunud passiivsemaks.
  9. Teda ei huvita enam eriti perekonnaga seotud asjad.
  10. Tema rutiin on muutunud, ta tuleb järjest hiljem koju.

Carl soovitas kõigil, kes kahtlevad, et nende partner petab, enne partneriga sel teemal rääkimist koguda «tõendusmaterjale»: täheldage tema käitumist ja mõelge, kas eelnevad kümme märki kehtivad ka teie partneri puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles