Tarbija24.ee viib lugejad restorani: saada retsept ja võid võita!

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Grillihooajaga seoses ootame lugejatelt põnevaid retsepte, mida teistegagi jagada. Kahe parima retsepti autoreid premeerime restoranide Mekk ja Kaerajaan kinkekaartidega.


Iga kahe kuu tagant valib Meki peakokk Rene Uusmees välja ühe õnneliku, kes saab endale selle Savoy Boutique hotellis asuva restorani 800-kroonise kinkekaardi. Raekoja platsis asuva restorani Kaerajaan peakokk Tony Sal-al-Saller valib välja veel ühe retseptisaatja, kes saab sama summa ulatuses maitsta tema käe all valminud roogasid. 


Esimene võitjate väljaselgitamine toimub esmaspäeval, 20. juulil. Selleks ajaks ootame lugejatelt eelkõige grillimisega seotud retsepte, kuid laske fantaasial lennata!

Grillida saab ju lisaks lihale ka erinevat kala ja köögivilju ning seejuures on maitsestamiseks-marineerimiseks mustmiljon erinevat võimalust. Samuti saab grilli kõrvale pakkuda erinevaid põnevaid külmi ja sooje salateid, suupisteid ning loomulikult ka suviselt värskendavaid jooke. Oodatud on ka absoluutselt kõik suvistest aiasaadustest inspireeritud magustoitude retseptid.

Retsepte ja pilte toitudest ootame aadressil toimetus@tarbija24.ee, üks inimene võib saata ka mitu retsepti. Ärge unustage lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime võidu korral teiega ühendust võtta!

Paremad retseptid avaldame Tarbija24.ee toidurubriigis. Võitjate nimed avaldame loosimise päeval Tarbija24.ee's.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles