Kuidas meeldis sulle Kristi imeline muutumine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi enne ja pärast saadet.
Kristi enne ja pärast saadet. Foto: TV3

TV3 liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänaseks kangelannaks oli Kristi - noor naine Pärnust, kes häbenes oma välimust, sest leidis, et suure ja kõvera nina ning puseriti hammastega ei saa ta endale sobivat meest leida.

Kristile sooritati nina korrigeeriv operatsioon, mis muutis tema nina sirgemaks, väiksemaks ja eemaldas kühmu ninaseljalt. Tema põsesarnu modelleeriti ta enda keharasvaga, ta sai põhjaliku hambaravi ja ta puseriti hambad korrigeeriti breketitega.

Lisaks sai Kristi huulte kuju korrigeerivaid täitesüste ja talle paigaldati lõuaimplantaat. Soengu täiustamiseks sai Kristi juuksepikendused. Ta kõhult eemaldati rasva, mis siirdati näopiirkonda. Kristi välimus muudeti saate jooksul naiselikult kaunimaks.

Kristi teatas saate lõpus, et kui ta pool aastat tagasi ei julgenud sellele veel mõeldagi, siis nüüd, uue välimusega, saab ta kindlasti ka taas mehele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles