Viise, kuidas olla naiselikult kütkestav

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiselik naine.
Naiselik naine. Foto: SCANPIX

Kui tahad, et sind koheldaks kui daami, pead ise ka vastavalt käituma. Naiselikkus on midagi sõnulseletamatut, mida pole kõigil kerge välja näidata. Küll aga saab seda teatud nõksude abil rohkem esile tuua.

Riietu vastavalt

Üks viis, kuidas olla naiselikum, on kanda ilusaid rõivaid. Selleks ei pea sugugi kandma vaid kleite või seelikuid. Naiselikkus tähendab, et sa hoolitsed oma välimuse eest. Väldi kortsus, määrdunud, kulunud ja omavahel mittesobivaid rõivaid. Kui sa ei ole just sporti tegemas, siis ära kanna dresse. Need ei ole vabaajarõivad, rõhutab All Women Stalk.

Rüht on oluline

Oled sa kunagi näinud printsessi, kes vajuks küüru või lösutaks toolil nagu hakkaks sellelt maha voolama? Muidugi mitte! Naiselikud naised on alati väärikad ja hoiavad selja sirgu. Ära lohista kõndides jalgu ja ära trambi. Istudes pane tähele, et su põlved oleks koos.

Hääletoon

Naise hääl on hämmastav instrument, millega saab luua ja lõhkuda. Selle abil saab paotada tarkuseterasid või edastada klatši. Naise hääl võib olla tänitav ja kriitiline või leebe ja lahke. Daami hääl on alati armas ja hell, naiselik naine ei karju mitte kunagi avalikus kohas. Kahtlemata ei kasuta ta vägisõnu.

Teod räägivad enda eest

Ebaviisakas ja ülbe naine, kes ei täida oma lubadusi, ei ole naiselik. Ära valeta ja vassi, naiselik naine on rõõmsameelne ja avatud. Näita oma käitumisega, kes sa oled. Ka kõige säravam ja kaunim naisterahvas võib ümbritsevate tuju hetkega nullida, kui ta ei oska käituda.

Tagasihoidlikkus ei ole ülehinnatud

Tänapäeval näeme me sageli poolpaljaid naisi nii ajakirjades, teles kui ka enda kõrval seismas. Nõnda võid tunda survet, et peaksid isegi kandma nappe rõivaid. Ära mine sellega kaasa. See ei tähenda, et sa peaksid kandma vanemale sobilikke rõivaid, kuid liigne ihu paljastamine rikub koheselt hea mulje ja tekitab eelarvamusi. Naistele kehtib stiilireegel, et kui riietuse ülemine osa on paljastav, siis peavad jalad olema kaetud (vähemalt põlvini) ning kui jalad on paljad (kannad miniseelikut või lühikesi pükse), siis ei tohiks dekoltee olla liiga avar ja õlad peavad olema kaetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles