Jaanus Saks: laps tuli täiesti õigel ajal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Põhja-Tallinn räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks.
Ansambli Põhja-Tallinn räppar Wild Disease ehk Jaanus Saks. Foto: Laura Oks/Postimees

Põhja-Tallinna räppar Jaanus Saks (27) kasvatab elukaaslase Dianaga kaheaastast Jessicat, kes sündiski samal ajal, kui bänd siuliselt üleöö kuulsaks sai.

Jaanus on väga rahul, et ta just 25-aastaselt isaks sai. «Laps tuli täiesti õigel ajal. Ongi parem, kui oled noorest peast isa, mitte nii, et kui laps on suur, siis oled ise juba vana mees,» sõnas ta Naistelehele.

Räppari imago tõttu peetakse Jaanust suureks pidutsejaks. Peale sõprade ja bändiliikmete ei teagi paljud, et ta väikese tütre isa on. «Muidugi olen kuulnud ka igasugu jutte – noh et kuidas see räppar küll lapsega hakkama saab, et räpparid ju kõvad peoloomad… Ma arvan, et mu kõvemad peod on omal ajal juba ära peetud, nii et nüüd – räppar või mitte – on isa päris tore olla,» kinnitab Jaanus.

Bändi edu muutis ka Jaanuse eraelu, sest korraga pidi hakkama saama nii muusikutele iseloomuliku elurütmi kui lapse kasvatamisega. «Väga raske on,» ei salga ta nüüdki. «Üritan võimalikult palju lapsega koos olla, aga kui on vaja muusikat teha, siis ma paratamatult temaga aega veeta ei saa. Üldiselt on meil logistiliselt kõik üsna paigas ja ega väga seda aega valida polegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles