Anna Jankelevitš: eesti meestele meeldivad rohkem vene naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3

Seriaali «Ment» järgi Mendi-Annaks kutsutud näitlejanna Anna Jankelevitš ütles Kroonikale, et ka venelannade seas võib olla halle hiirekesi, kuid eesti meestele meeldivad ikkagi venelannad rohkem kui eestlannad.

Seda, et vene naised oleksid eestlannadest temperamentsemad, ei saa Anna meelest öelda. «Kõik oleneb inimesest,» sõnas ta. «Päris palju on ka venelannade seas neid halle hiirekesi, kes istuvad ja teevad «tjutjutjuut-tjutjutjuut». Vahet pole, kas vene või eesti naine. Kui me räägime iseloomust. Aga ma tean, et eesti meestele meeldivad rohkem vene naised. Ma ei tea, miks,» ei oska ta seda selgitada.

Annal endal vahet pole, kas tegu on eesti või vene mehega. «Kõik sõltub sellest, mis ta räägib, kuidas ta räägib ja mõtleb. On inimesi, kes on 35, aga mõtlevad nagu 15aastane, samas on noormehi, kes on 25, aga mõtlevad nagu 35-aastane. On ta vene või eesti mees – ehh, üldse vahet pole!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles