Skype'i seks – nõuandeid, kuidas seda õigesti teha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud paarid on pikamaasuhtes. Võib-olla kohtusid mõnel nädalasel reisil oma unistuste mehega ja nüüd suhtlete vaid sotsiaalvõrgustike ning Skype'i vahendusel. Põhimõtteliselt elutseb teie suhe vaid interneti avarustes.

Igatsete üksteist ja tunned pistet südamesse iga kord, kui pead tänaval õnnelikke paare vaatama, kes saavad üksteist puudutada, kallistada ja suudelda. Aga kas olete partneriga proovinud Skype'i seksi? Kaugsuhtes aitab see kindlasti igatsust leevendada, kirjutab YourTango.

Seadke paika põhireeglid

Olgem ausad: enamik paare pole kunagi arvuti vahendusel seksinud. Seega on mõistlik paika panna mõned põhireeglid enne alustamist. Reeglite hulka võite võtta kõik alates sellest, mis teil seljas on kuni selleni, kas panna toas põlema küünlad ja millist muusikat kuulata.

Lukusta uks

Kui sa elad üksinda, siis pole see muidugi probleemiks, aga kujuta ette, et oled partneriga just intiimset vestlust pidamas ja su toakaaslane või mõni pereliige astub sisse? Lukusta uks, parem karta, kui kahetseda.

Vali hea asend

Ei, mitte seksuaalne asend, vaid selline asend, kus tunned end mugavalt ja su arvuti saab vabalt olla laua või muu sileda pinna peal. Arvuti asukoht on oluline ka selleks, et kui olukord muutub kuumaks ja pead end liigutama, siis ei kukuks arvuti maha ning rikuks kogu vestlust.

Pole tähtis, kas mees on teises linnas või teises riigis, Skype'i seks on ideaalne moodus teievahelise sära säilitamiseks. Pea meeles, et seks võib päriselus ka imelik olla, seega ära imesta, kui arvuti vahendusel tundub see veel eriti imelik. Seadke paika põhireeglid, lukusta uks ja leia hea asend (arvuti jaoks). Head Skype'imist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles