Naiste maniküür jätab mehed külmaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised näevad mõnikord meestele meeldimiseks oma välimuse kallal väga palju vaeva. Meik, soeng, riidevalik, maniküür – kõik see võtab päris palju aega. Tuleb välja, et naiste küüntele pööravad aga mehed kõige vähem tähelepanu.

Meesteportaal Mandatory tegi oma meeskasutajate seas küsitluse, et teada saada, mis värvi küünelakk mehi häirib ja millist küünevärvi nad kohtingul eelistaks.

Selgus, et mehi ei huvita sugugi, mis värvi küünelakki naised kasutavad. Oma arvamust sel teemal avaldavad nad suure tõenäosusega vaid siis, kui neilt seda ise küsida ja oma küüsi näidata.

Küll aga selgus, et mehepoegadel on oma sõna sekka öelda küünte pikkuse ja stiili kohta. Näiteks ei talu mehed liiga pikki ja terava otstega küüsi. Lisaks arvavad nad, et kivikeste ja lipsudega küünekaunistused sobivad vaid 12-aastastele tüdrukutele. Kõige rohkem ärritab neid aga see, kui naine tegeleb maniküüriga avalikus kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles