Ainult naistele: kolm moodust, kuidas end rahuldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Masturbeerimine peaks alati olema lõbus ja nauditav kogemus, mis peaks lõppema terve keha värisema paneva orgasmiga.

Sellest tulenevalt toome teieni kolm meeliülendavat eneserahuldamise moodust. Mõnel juhul piisab vaid sinu enda käest, mõnel juhul on erutavam, kui mees su tegevust pealt vaatab, kirjutab YourTango.

Enne, kui hakkad neid tehnikaid proovima, peaksid looma õige meeleolu stimuleerides oma meeli. Kõigepealt vali oma tuppa õige lõhn, kasuta kas parfüümi, viirukeid või lõhnaküünlaid. Seejärel keskendu ruumi valgustusele, võib-olla eelistad endaga mängida veidi pimedamas toas.

Kui lõhn ja valgustus on paigas, naudi mõnd libiidot ergutavat maitseelamust. Proovi näiteks tumedat šokolaadi, rüüpa vahuveini või söö mõned maasikad. Pane mängima muusika, mis aitaks sul lõõgastuda. Viimasena mõtle puudutustele ja sellele, mis su naha vastas meeldivalt tunduks lisaks oma kätele (näiteks siidine öösärgike).

«Peaaegu kohal» moodus

See on kindlasti kõige lihtsam moodus enese rahuldamiseks - ja seda kõike vaid oma sõrme abil. Lama selili ja tunne end mugavalt.

Selle mooduse saladus peitub selle õrnuses. Selle asemel, et oma kliitorit puudutada, hõõruda ja vajutada, oled sellega väga minimaalselt kontaktis. Peaksid tegema sulgkergeid liigutusi, liigutades sõrmi küljelt küljele. Sa ei puuduta tervet kliitorit, ainult selle kõige väiksemat tippu.

Järgmine osa on oluline: samal ajal, kui hõõrud seda väikest tipukest, liiguta kergelt oma sõrme. Sa peaaegu ei liigutagi seda, tunne peaks olema selline, et su sõrm vibreerib kergelt. Et sellest meetodist viimast võtta, tuleb oma tegevust jätkata umbes 15 minutit ning see võib muutuda tüütuks. Selle tehnika mõte seisneb aga selles, et oled terve selle aja justkui kohe-kohe orgasmi saamas.

«Ringiratast» moodus

See tehnika on ideaalne enda erutamiseks ja lõpuks saades võimsamat orgasmi kui kunagi varem. Seda seetõttu, et see on nagu masturbeerimise eelmäng - õrritamine ja enese erutamine, ilma otseselt masturbeerimata.

Keskendu oma tundlikumatele piirkondadele, näiteks rindadele ja reite sisekülgedele. Iga inimese keha on erinev, seega võivad sinu erogeensed piirkonnad olla mujal, näiteks kõrvad või kael.

Kui oled umbes 20 minutit oma tundlikke piirkondi õrritanud, muuda oma puudutused tugevamaks, paitades oma rindu ja nibusid. Kui tunned, et oled juba piisavalt erutunud, liigu oma kõige tundlikuma kehaosa juurde ja vii nauding maksimumini.

«Etenduse tegemise» moodus

Viimane moodus enese rahuldamiseks pakub mõnu nii sulle kui ka partnerile. Ilmselt tead juba, et mehi erutavad visuaalsed pildid ja nad on ka suured pornograafia fännid. Seega miks mitte seda enda kasuks ära kasutada ja anda mehele väike etendus?

Kõige lihtsam on seda teha eelmängu ajal. Küsi mehelt, kas ta tahaks näha, mis sind kõige rohkem erutab. Suure tõenäosusega ei kuule sa eitavat vastust. Pea meeles, et kuigi annad mehele väikse etenduse, ei pea sa väga teatraalseks muutuma. Sa ei pea rääkima nilbelt või pidevalt häälitsusi tegema, kui masturbeerid tema ees. Keskendu ainult sellele, et sa naudiks oma tegevust. Juba see üksi ajab mehe peast segi ja sinu seksikale masturbeerimisele võib järgneda kuum vahekord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles