Style Express ja Liina Stein näitasid kevad/suve uusimaid trende!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. aprillil toimus Lounge Deja Vu`s Anatoli Ein`i lavastatud legendaarne moeüritus Style Express, kus sel korral sai näha Liina Steini uusimaid trende kevad-suvisest kollektsioonist.

Style Express on üritustesari, mis ei ole mõeldud ainult moe-gurmaanidele, vaid see on lõbus pidu, mis pakub parimaid hitte ja energilist muusikat, puhkust meeldivas seltskonnas ja maitsvaid kokteile ja a la carte roogasid.

Liina Steini looming on mõeldud isikupärasele ja julgele naisterahvale, kes tahab erineda

Liina Steini värske kevad/suvise kollektsiooni inspiratsioonides kohtusid 50ndad ning 17. sajandi klassikaline elegants.

17. sajandi korseti voolujoonelisus ja lennukus kombineerus 50ndatest inspireeritud seelikuosa ja rohke tülliga, muutes selle kandja unustamatuks ja glamuurseks daamiks.

Kollektsioonis domineerivad värvikad lille- ja loomamustrid – motiivid, mida on järgmisest hooajast oodata kõikjal kevad/suvisesse kõrgmoodi.

Liina Steini kevad/suviste kleitide seast leiab endale sobiva nii põhi-, kesk- ja ülikoolilõpetaja kui moeteadlik ja trendikas naine.

Style Expressi lavastaja Anatoli Ein www.liein.eu

Make Up-Lana Vallo Make Up Studio, Glow Make Up, Eret Koppel, Valeria Paal

Soengud-Londa Professional, Olga Cerus

Aksessuaarid: Expressions

Vaata videot ja pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles