Karmen Pedaru: kõige rohkem on mind mõjutanud laulupeod

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru
Karmen Pedaru Foto: SCANPIX

Tippmodell Karmen Pedaru (22) käis märtsis Eestis ja meenutas ajakirjale Pulss, mida ta Tallinnast mäletab. Kehras üles kasvanud neiule meenusid pealinna burgerid, Balti jaam ja laulupeod.

«Kõige parem Tallinnas oli McDonald’s, ma armastasin neid burgereid,» tunnistas Karmen Pedaru, kes käis lapsena vanaemaga pealinna teatris peaaegu iga nädal.

«Kõige rohkem on mind mõjutanud laulupeod. Puudutanud,» täpsustas ta. «Ja siis oli alati soojem. Ja siis alati nende ürituste ajal tehti putkades šašlõkki, mida välismaal ei osata teha,» meenus talle.

«Nüüd kui olen abielus, räägin oma abikaasale Eesti traditsioonidest.» Karmeni abikaasa Ricardo Ruini teab, et Eestis tahavad kõik laulda ja tantsida.

Tänase Tallinna kohta modell palju ei tea. Küll mäletab ta, et vanasti oli Balti jaamas rongi oodates päris hirmus olla. «Igasugu joodikud laaberdasid ringi, politseid polnud… Ma alati kartsin.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles