Kas sinu mehest saab voodis näitleja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On palju räägitud ja kirjutatud, et naised teesklevad suhteliselt tihti orgasmi saamist. Aga kas naised on ainsad, kes teesklevad või on ka mehed voodis «näitlejad»?

Jah, selgub, et viiendik meestest teeskleb orgasmi, kui pole võimeline seda kogema, kirjutab femalefirst.co.uk. Peamine põhjus, miks mehed orgasmi teesklevad, on see, et enda arvates läheb neil lõpetamiseks liiga kaua aega.

Tundub, et meeste arusaam heast vahekorrast ei lähe naiste omaga kokku, sest number üks asi, mida naised voodis tahavad, on et mees kauem vastu peaks.

Teine põhjus, miks mehed orgasmi teesklevad, on see, et nad ei taha näidata partnerile, et nad ei naudi seksi.

Kuus meest kümnest pidasid oma teesklemisoskust niivõrd heaks, et olid veenunud, et partner ei saanud aru, kas tegemist oli tõelise orgasmiga või mitte.

Kuigi kolmandik naisi ja viiendik mehi tunnistasid, et on orgasmi teeselnud, oli 70 protsenti inimestest veendunud, et nende partner polnud kunagi orgasmi teeselnud.

55 protsenti inimestest sõnas, et oleksid pettunud, kui selguks, et partner teeskleb voodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles