Mart Luik: loodame ajakirja Naised peatoimetaja vahetuse ellu viia märkamatult

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille-Mai Helemäe
Pille-Mai Helemäe Foto: Ajakiri Naised

Ajakirja Naised peatoimetajana asub tänasest ametisse Pille-Mai Helemäe. Uue peatoimetaja ülesanne on jätkata ajakirja arendamist eesmärgiga pakkuda lugejatele ühelt poolt meelelahutuslikku, teisalt igapäevaeluks tarvilikku praktilist sisu.

«Ajakirja Naised tugevus on selle mitmekesisus - hoiame silma peal nii viimastel seltskonnauudistel kui ka praktilistel tarbimisteemadel. Seda suunda kindlasti ka jätkame, kuid eesmärgiga, et Naised jõuab edaspidi veelgi rohkemate inimesteni,» kinnitab uus peatoimetaja.

Seni tegevtoimetaja ametit pidanud Pille-Mai Helemäe on ajakirjas Naised töötanud enam kui kuus aastat, olles olnud tegev nii ajakirja käivitamise kui ka edasise arendamise juures. Peatoimetaja valimisel arvestatigi Pille-Mai Helemäe senist asjatundlikkust ajakirja tegevuse koordineerimisel, meeskonna tugevat toetust ning tema teadmisi ja kogemusi eelkõige tarbijateemade põhjalikul kajastamisel ajakirjas. 

«Ajakirja Naised lugeja pole ilmselt kunagi märganud aega, mil peatoimetaja on puhkusel ja ajakirja paneb kokku tegevtoimetaja. Loodame peatoimetaja vahetuse viia ellu sama märkamatult. Ajakirjal on tugev ja kogenud tiim ning Pille-Mai juhtimisel suudavad nad kindlasti ka tulevikus iganädalaselt oma lugejaid positiivselt üllatada,» kommenteerib Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik.

Ajakiri Naised on Ajakirjade Kirjastuse nädalakiri, mis ilmub igal neljapäeval ja on Eesti turul soodsaim naisteajakiri. 64-leheküljelisest ajakirjast leiab põnevaid persoonilugusid, meelelahutuslikku seltskonnainfot, telekava ja hulgaliselt praktilisi teemasid, mis aitavad lugejal hõlbustada igapäevaseid valikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles