Eve Kallaste: ma ei ole kunagi mõelnud, et lapsed võtavad midagi ära

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kallaste
Eve Kallaste Foto: Viktor Burkivski

Telenägu Eve Kallaste on kolme tütre ema. Ta rääkis Kroonikale, et laste tõttu pole tal midagi tegemata jäänud ja ka pole ta kunagi mõelnud, et lapsed elu elust midagi ära võtaks.

«Nad tulid mu ellu õigel ajal ja ma olen selle üle väga õnnelik. Mulle on meeldinud rase olla ja eriti meeldivad mulle väikesed lapsed. Nad ei vaidle vastu, ei jookse minema ega võitle sinuga,» naljatles ta.

Kui Eve tunneb tööd tehes aeg-ajalt identiteedikriisi ja mõtleb, et kas see, mis ta teeb, on ikka õige ja piisavalt arendav, siis lastega kodus olles ei tundnud ta mingit kriisi. «Teadsin täpselt, milleks ma eksisteerin ja mis on mu elu eesmärk. Mu sees oli rahu ja tasakaal ning tegelikult ma ei mõista neid naisi, kes emaks saades kardavad, et töö ära kaob, sõbrannad eemalduvad või nende mees neile piisavalt ei pühendu,» selgitas ta. «Ma ei ole kunagi midagi sellist tundnud ja kindlasti on sisemine rahulolu ka põhjus, miks mul on kolm last.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles