Kokk Angelica Udeküll: olen suur võileivasõltlane!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Profikokk Angelica Udeküll.
Profikokk Angelica Udeküll. Foto: Erakogu

«Mul on mitu lemmiktoitu, mille peale toidugurmaanid pööritaksid vaid ehmatusest silmi,» avaldas tuntud kokk ja kokaraamatute autor Angelica Udeküll Naistelehele.

Võiks arvata, et heas vormis naine toitub peamiselt salatitest, kuid see mulje on petlik. «Mulle väga maitsevad koogid ja seda ei peaks küll üks inimene sööma kogu aeg,» naerab ta. Kuigi enamiku ajast suudab ta tervisliku toitumise põhimõtetele kindlaks jääda, siis mõnikord on see väga raske. Nimelt valmistavad Angelika sõnul Laulasmaa Spa Wicca restorani kokad suurepäraseid hõrgutisi otse tema kabineti kõrval ja iga kord, kui ahjust võetakse välja värsked küpsetised, hõljub aroom otse tema ninna.

Peale selle on Angelikal suur nõrkus vorstivõileibade vastu. «Ma olen suur võileivasõltlane! Mäletan, kuidas ema ütles, et kui vorstivõileiba pole söögikorra lõppu tehtud, siis nagu polekski söödud. Teinekord ma seda ikka endale luban.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles