Muutuja Liina soovib pääseda rippuvast nahast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina enne saadet.
Liina enne saadet. Foto: TV3

TV3 liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänaseks kangelannaks on Liina, kes soovib vabaneda üleliigsest rippuvast nahast, mis piinab teda pärast suurt kaalulangust.

34-aastane Liina Pikhoff elab Lääne-Virumaal ning on oma keha pärast piinlikkust tundnud terve elu. Varem häbenes Liina ülekaalulisust, sellele leidis ta lahenduse läbi maovähendusoperatsiooni.

Nüüd on Liina küll 40 kilo kergem, kuid varjab nukralt rippuvat üleliigset ja kortsus nahka riiete all. Liina on oma keha pärast nii õnnetu, et ei julge end isegi oma abikaasale näidata. Liina tunneb, et niivõrd ebakindlana ei saa ta olla mehele hea naine.

Selleks, et oma suhe päästa, otsustab ta teha läbi rindade ja kõhu korrigeerimise operatsioonid. Liina imelisele muutumisele aitab kaasa asjatundjate meeskond ning tulemus on vaimustav.

«Minu imeline muutumine» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles