Kuidas hinnata partneri seksuaalset võimekust enne voodisse minekut?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas on võimalik mingil moel hinnata, milline armatseja inimene on, ilma temaga voodisse minemata? Seksiekspert Tracey Cox väidab, et on küll.

Meie riided, maneerid, stiil, eelistused ja kehakeel näitavad seda, millised me oleme seksuaalselt ning seetõttu reedavad need ka, millised me oleme voodis, kirjutab Daily Mail.

Daily Maili seksieksperdi Tracey Coxi arvates on väga lihtne tuvastada, milline üks või teine inimene voodis on. Tuleb vaid jälgida seda, ...

...kuidas ta sööb. Keegi ilmselt ei vaidle vastu, et parimad armatsejad on olemuselt hedonistid: nad naudivad parimaid asju, mis elul pakkuda. See tuleb kõige paremini esile, jälgides seda, kuidas inimesed söövad. On olemas üks grupp, kes sööb selleks, et elada ja teine grupp, kes elab selleks, et süüa. Lisaks toidueelistustele tasub jälgida ka nende söömisprotsessi, sest sealt võid leida vihjeid, kuidas partner su kõrva näksiks või kaela suudleks. Kui ta pole nõus proovima eksootilisi maitseid, siis tõenäoliselt pole ta ka linade vahel väga seiklushimuline.

...kuidas ta räägib. Kui partner räägib monotoonsel toonil ning tema näoilme muutub tunni jooksul vaid korra, siis pole tegemist väga inspireeriva inimesega. Madal entusiasm viitab, et ta on ka voodis suhteliselt tuim. Aga see inimene, kes söögilaua ääres ägedalt kätega vehib ning peaaegu veiniklaasi ümber ajab, on täis elujõudu ja kirge.

...kui head on ta sotsiaalsed oskused. Reeglina on nii, et mida elavam ja sotsiaalsem on inimene, seda suurema tõenäosusega on ta ka voodis hea suhtleja. Mida parem suhtleja ta on, seda paremini suudab ta sinuga voodis ühise keele leida.

...kus ta istub. Veel reedab partnerit see, kus ta otsustab õhtusöögi või kokteili ajaks istuda. Kui ta eelistab istuda sinu vastu, nähes vaid sind ja seina ning jättes massid oma selja taha, siis oled hea valiku teinud. Mida rohkem ta sinule keskendub, seda rohkem suudab ta hetkes püsida, kui olete kahekesi.

...kuidas ta teisi puudutab. Kanged ja vaoshoitud inimesed pole tavaliselt intiimsusele avatud. Füüsiline distants tähendab sageli ka emotsionaalset ja seksuaalset distantsi. Mida mugavamalt ta oma tundeid väljendab, seda meeldivam ja armastavam partner on ta seksi ajal.

...kuidas ta su kätt hoiab. See, kuidas kaaslane - eriti meessoost - su kätt hoiab, on oluline vihje mitte ainult sellele, milline ta on voodis, vaid ka sellele, kuidas ta hiljem sinusse suhtub. Põimitud sõrmed viitavad sellele, et ta on äärmiselt erootiline tegelane: ta katsub igat su käe osa, mis näitab soovi olla füüsiliselt ja emotsionaalselt sinuga seotud. Klassikaline peopesa peopesas käehoidmine viitab aga sellele, et tegemist on meeldiva ja aktsepteeriva inimesega, kes ei suuda sind aga seksuaalselt üllatada.

...kuidas ta suudleb. Kui suudlus võtab su põlvist nõrgaks, siis sama teeb ka seks. Kui suudlus on kohutav, siis ära näe vaeva! Mehed, kes võtavad naise pea suudluse ajaks oma käte vahele, on romantilised hinged ja tavaliselt intensiivsed ning kirglikud armatsejad, kes tahavad partneri täielikku tähelepanu. Kui partner teie esimese suudluse ajal veidi hoogu satub, siis ka see on hea märk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles