Kui kaua läheb aega enne, kui partnerid tunnevad end üksteise seltsis vabalt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik ilmselt teavad, kui keeruline on end uue partneriga lõdvaks lasta. Nii naised kui mehed eeldavad suhetelt kindlaid asju, kaasa arvatud korralikke kombeid, üksteise eest hoolitsemist ja regulaarseid kohtinguõhtuid.

Uus suhe vajab alguses suuremat tähelepanu ja üksteisega harjumine võib aega võtta. Uus küsitlus näitas, et inglannadel läheb uue partneriga täielikult ära harjumiseks 7,5 kuud, kirjutab femalefirst.co.uk.

Mida aga peetakse «täieliku äraharjumise» all silmas? Naiste sõnul on selleks mitmeid mooduseid, kuidas näidata, et tunned end partneri juuresolekul mugavalt.

Naiste jaoks oli number üks mooduseks käituda täielikult nagu sina ise. Teisele kohale hääletati aga kõhutuule laskmine või krooksumine.

Naiste puhul näitab nende mugavust ka see, kui nad ei meigi end enam mehe juuresolekul või teevad seda vähem kui enne. Veel mahtusid nimekirja mugavate koduriiete kandmine, aluspesu, mis omavahel kokku ei sobi, punnide pigistamine ja laiade riiete kandmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles