Üle 60 kingapaari, 10 000-dollarilised kleidid ja 5-tärni hotellid ehk 6-aastase minimissi imeline elu

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isabella Barrett
Isabella Barrett Foto: Sipa Press / Scanpix

Endine USA pisipreilide missivõistluseid kajastava saate «Toddlers and Tiaras» staar Isabella Barrett on juba 6-aastaselt miljonär tänu arvukatele missivõistlustele, televisiooni ülesastumistele ning oma ehte- ja meigisarjale.

Väike meelelahutaja on omaks võtnud ka elustiili, mis tema varandusega kenasti kokku sobib. Neiu rääkis hiljuti antud intervjuus, et talle meeldivad kallid toidud, riided ja kingad, kirjutab Daily Mail.

«Miks mulle ei peaks meeldima miljonäri elu? Ma olen superstaar, mul on oma ehtesari ja mulle meeldib olla boss. Ma olen võitnud peaaegu kõik võistlused, kus olen osalenud. Ent kõige rohkem armastan ma kingi, mul on neil üle 60 paari,» rääkis Isabella.

Isabella ema Susanna sõnas, et ei taha, et tütar oleks ära hellitatud. «Teate küll, mis lapsstaaridest saab, vaadake kasvõi Britney Spearsi. Ma ei taha, et minu tütrega samamoodi läheks, kuid talle meeldivad ilusad asjad, seega aeg-ajalt me ostame neid talle,» ütles Susanna.

Pisipreili on ka hotellide osas oma lemmikud välja valinud: talle meeldivad eranditult vaid 5-tärni hotellid. «Reisime võistluste tõttu nii palju ja Isabella eelistab alati 5-tärni hotelle ning armastab toateenindust,» rääkis ta ema.

«Mõnikord võib ta aga veidi hulluks minna ja ühel korral tellis 2000 dollari eest toateenindust. Isabella ei telli kunagi friikartuleid ja hamburgereid, ta valib alati kõige kallimaid asju menüüst,» meenutab Susanna. «See võib tunduda liialdamisena, kuid meie arvates on see naljakas ja lihtsalt osa tema olemusest.»

Isabella on suurema osa oma sissetulekust teeninud Glitzy Girl kollektsiooni pealt, mille loomise idee tekkis ajal, mil tüdruk käis aktiivselt missivõistlustel. Glitzy Girli kollektsiooni kuuluvad huuleläiked, käevõrud ja dressipluusid.

Perekond kulutab enamuse oma sissetulekust riietele ja jalanõudele. Susanna sõnul ei hoia nad tütre garderoobi pealt raha kokku. Lisaks garderoobile kulub raha ka neiu hääleõpetajale, meigikunstnikule, regulaarsetele sprei-päevitustele, juuksepikendustele, kunstküüntele ja -hammastele.

Susanna sõnul peab iga etteaste olema kui Broadway etendus ja iga kostüüm on spetsiaalselt Isabella jaoks valmistatud.

«Ma pole pealetükkiv vanem, ma lihtsalt aitan Isabellal täide viia tema unistusi. Kui ta ütleks mulle homme, et ei taha enam võistlustel osaleda, siis ma oleks sellega nõus,» selgitas tirtsu ema.

Vaata, kuidas pisipreilit võistlusteks ette valmistati ja kuidas ta esines!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles