Galerii: Helen Valk-Varavini seksikal pesu-show’l esines ka burleskitar Daisi Normak

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul esitleti esmakordselt Suite Lounges moekunstnik Helen Valk-Varavini kollektsiooni «Magus elu». Lisaks küttis kirgi meelierutav südaöine burleskinumber Talllinn Burlesque’ilt.

Disainer Helen Valk-Varavini kollektsioon «Magus elu» on mõeldud elu nautijatele. Lopsakatest ja kaunitest pojengiõitest - õnne, edu ja hea elu sümbolist - on inspiratsiooni saanud rikkalikud siidtülli satsidest rõivad. Head elu ei ole unustatud ka materjalide valikul: kollektsioon koosneb valdavalt luksuslikust siidist, millele sekundeerivad ihusõbralik viskoos ja orgaaniline puuvill. Magus elu on rõõm väikestest asjadest, olgu see siis kevad-suviste pojengiõite ja nende ümber tantsivate värviliste mutukate ilu nautimine või kelmikad vallatused kaunis pesus.  Komplekte ilmestasid disaineri uued aksessuaarid, sest Helen on tuntud eelkõige oma eriliste ehte poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles