Kirjuta truudusetusest ning võida raamat «Must ja valge luik»!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kirjuta oma kogemustest või arvamusest seoses truuduse ja petmisega ning võid võita Lauri Luige ja Kadri Luige värske teose «Must ja valge luik».

Anname taas sõna lugejatele, seekord on teemaks petmine. Kui soovid jagada teistega oma kogemusi või tahad arvamust avaldada, siis lase käia ja pane oma mõtted kirja. On sind kunagi petetud? Kas petmist on võimalik andestada ja kuidas seda teha? Kas oled ise oma partnerile truudusetu olnud ja miks? Kas kahetsed tehtut? Mida pead petmiseks? Kirju ootame ka meestelt.

Kolme kirja autorid saavad loosi abil auhinnaks Lauri ja Kadri Luige raamatu «Must ja valge luik». Lisaks saavad kõik teised, kelle lugu avaldatakse, valida omale iluauhinna Avonilt. Auhinnakapi sisu saab näha SIIT!

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 21. aprillil. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Palun ära jää ka liiga napisõnaliseks! Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles