Hispaania rõivabränd avab esimese kaupluse Eestis

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Springfieldi kevadkollektsioon.
Springfieldi kevadkollektsioon. Foto: Spf.com

Täna avab Hispaania noorte rõivabränd Springfield esimese kaupluse Eestis Rotermanni keskuses Tallinnas.

25 aastat moemaailmas tegutsenud Springfieldi kaubamärk hõlmab valikuga kogu meeste ja naiste garderoobi alates jalanõudest ja aksessuaaridest lõpetades üleriietega ning kõigega, mis sinna vahele jääb. Moelooming on suunatud noortele ning nooruslikkust hindavatele inimestele.

Baltimaades moegrupi frantsiisi omav KarKat Fashion OÜ juht Karinee Sildnik kommenteeris: «Springfield nihutab piire igapäevase ja erilise vahel, rikastades julgete lahenduste ja värviküllusega casual rõivaste valikut ning toob kandjas välja igavese nooruse. Eristumiseks on kasutusele võetud palju üllatavaid ja mängulisi nüansse. Valikus on näiteks meeste triiksärgid, mille kaelused on kombineeritavad.»

Algselt meestele suunatud kaubamärk lõi oma esimese kollektsiooni naistele 2006. aastal ning on alates sellest pakkunud moeloomingut mõlemale sihtrühmale. Lisaks Eestile on KarKat Fashion avanud frantsiisi alusel Springfieldi kauplused ka Riias ja Vilniuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles