Mees ja seks: kolm asja, mida naine peaks teadma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui asi on seotud seksiga, siis on meestega lihtne, eks? Vale. Meeste puhul ei piirdu kõik tingimata seksika aluspesu ja üllatusliku oraalseksiga. Oluline on täita mehe suurimad seksuaalsed vajadused.

Kui mõistad, kuidas su mees seksi suhtub, siis see aitab teie suhet tugevamaks muuta – rääkimata teie voodielust! Järgnevalt on välja toodud kolm asja, mida peaksid meeles pidama seoses meeste ja seksiga, kirjutab YourTango.

Meestel on väga tugev seksuaalne mentaliteet. Mehed annavad välja seksuaalseid signaale iga päev, terve päeva, jättes naiste mureks neid signaale märgata ja vastavalt käituda. Enamik pühendunud suhtes olevatest meestest muutuvad seksi suhtes ajapikku «immuunseks». Asi pole selles, et mees ei huvituks enam naisest, seks muutub tema jaoks lihtsalt rutiiniks. Ta ei tunne enam tagaajamispõnevust, sest ta on saagi juba kätte saanud.

Tekita temas tunne, et ta on taaskord jahimees. Kui teie suhtest on kadunud tagaajamispõnevus, ei pruugi mees enam seksist niivõrd palju huvitatud olla kui suhte alguses.

Mehed vihkavad survet. Veel kord: mehed vihkavad survet. Kui mehele tundub, et talle avaldatakse millegi tegemiseks survet või talle tundub, et ta on kohustatud midagi tegema, siis ta tõmbub endasse ja tahab plehku panna nagu metsik loom. See on kõike muud kui seksikas.

Kui teie voodielu on jõudnud kriitilisse punkti ning sa avaldad mehele survet, et ta sinuga magaks, siis on hea võimalus, et teed peale käimisega asja vaid hullemaks. Kui sa ei taha, et seks teie suhte rikuks, siis pead laskma mehel mõelda, et seks on tema idee ning laskma tal seksuaalmängu alustada. Kuidas seda teha? Lastes tal end taas jahimehena tunda.

Õrrita teda, lase tal arvata, et ta on su juba kätte saanud ja siis üllata teda. Meestele meeldib, kui kontroll on nende käes. Isegi kui nad ei näita seda, siis neile meeldib seksuaalakti ajal olukorda kontrollida. Anna mehele kontroll ja tema reaktsioon võib sind üllatada.

Meestele meeldib, kui kutsud oma sõbrannasid külla. See võib tunduda veider, kuid samas on see mõjuv. Kui su mees pole seksist huvitatud ja sa üritad teda seksuaalsest koomast välja raputada, siis parim moodus temas iha tekitamiseks on kutsuda mõned sõbrannad külla. Lase mehel näha teid kõiki kenasti üleslööduna ja ilusana. Jaluta sõbrannadega uksest välja, jättes mehele vaid kerge kallistuse ja põsemusi.

Pea meeles, et meestele meeldib kontroll. Kui ta näeb, et sa jalutad uksest välja nagu vallaline naine, siis ta ootab sind pikisilmi koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles