Moevideo: KutshiMutshi kevadine taaskasutusprojekt Lörtsi-Laura

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörtsi-Laura
Lörtsi-Laura Foto: Kuvatõmmis

KutshiMutshi on valmis saanud kevadise minikollektsiooniga Lörtsi-Laura. Uue disaini eesmärk on taaskasutusmoe võimaluste tutvustamine ja poe valiku veidi teistsuguse vaatenurga alt esitlemine.

KutshiMutshi näeb Lörtsi-Lauras rõõmust pakatavat tütarlast, kes saabub koos lumesulamisvee ja uusi algusi kuulutavate kevadlõhnadega. Ajal, mil lumehanged ei ole veel lõplikult tänavanurkadelt kadunud, on Lörtsi-Laura üks rõõmus värvilaik, mis tervitab kleitide, värviliste põlvikute ja kelmikate kummikute hooaega. Just see on riietus, milles Lörtsi-Laura trotsib lörtsipilvede lahinguid üha julgemaks muutuvate päikesekiirtega. Mängib poriloikude vahel palli, suundub sõbranna käevangus külmunud pargipingile piknikule ning sulatab naeratusega ka kõige jäätunumad südamed.

Lörtsi-Laura riided kohandas tänapäevasemaks Riin Palumets, kelle sõnul valiti minikollektsiooni tarbeks ajaloo ning väärtusega riideid ja anti neile väikeste ümberkohenduste abil nüüdisaegsem ja kantavam ilme.

Projekti tutvustamiseks on valminud ka vallatu videoklipp, mille kaudu soovitakse näidata, et ka tänapäeval võivad vanad riided läbi taaskasutuse vägagi pilkupüüdvad välja näha.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles