Millist bikiinivahatust eelistavad mehed naistel näha?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt ei leidu palju naisi, kes poleks kunagi oma bikiinipiirkonda vahatanud või vahatada lasknud. Kuid kui palju on neid naisi, kes on bikiinivahatust teinud seetõttu, et mees on peale käinud?

Kui oled üks neist naistest, siis siin on sull hea uudis: meest tegelikult ei pruugigi su bikiinipiirkonna siledus niivõrd palju huvitada. Või isegi, kui ta on huvitatud, siis ei pruugi täielik puhtus ehk Brasiilia vahatus olla see, mida ta tingimata silmas pidas, kirjutab Huff Post.

Karvaeemaldustooteid valmistav firma Tad viis 1000 mehe seas läbi küsitluse, et välja selgitada meeste eelistusi.

Tulemused näitasid, et meeste lemmikstiil polnud sugugi Brasiilia vahatus, vaid pigem lihtsalt «hoolitsetud ja puhas».

43 protsenti meestest ütles, et neile meeldib, kui naise bikiinipiirkonnas on hoolitsetud loomulik seisukord ehk siis pügatud karvakolmnurgakene, millel on vahatatud ääred.

17 protsenti meestest sõnas, et nemad eelistavad «maandumisriba», 15 protsenti meestest eelistab südamekujulist karvalapikest ja vaid 12 protsenti meestest ütles, et täielik siledus ehk Brasiilia vahatamine on parim valik.

Muidugi ei näita ükski uuring kogu maailma meeste arvamust, kuid samas on uuringutulemused hea uudis kõigile naistele, kes vihkavad Brasiilia vahatamist. Lisaks sellele, et vahatamine on valus, võib bikiinipiirkonna vahatamine põhjustada ka mitmeid haiguseid ja põletikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles