Suurimaks erutajaks partneri juures peetakse huumorimeelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödias «Ted» paari mänginud Mila Kunis ja Mark Wahlberg.
Komöödias «Ted» paari mänginud Mila Kunis ja Mark Wahlberg. Foto: AFP / Scanpix

Brittide seas läbi viidud küsitlusest selgus, et nii mehed kui naised loodavad, et partneril on hea huumorimeel, sest just see omadus erutab inimesi kõige enam.

Ilus keha ja hea välimus tulevad muidugi kasuks, kuid kui sa suudad teise inimese naerma ajada, siis on tõenäoline, et te lõpetate koos voodis, kirjutab femalefirst.co.uk.

Peaaegu kõik küsitluses osalenutest sõnasid, et huumorimeel on nende jaoks ligitõmbav ja see on ühtlasi ka väga oluline osa iga suhte juures.

78 protsenti vastanutest sõnas, et huumorisoon on suureks erutajaks. Veelgi enam, suhtes olnud inimesed ütlesid, et kui partner neid enam naerma ei suudaks ajada, siis nad kaaluks lahkuminekut.

Kui inimestelt uuriti, milliste humoorikate kuulsustega nad tahaks aega veeta, siis kõige populaarsemateks valikuteks olid Mila Kunis ja Mark Wahlberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles