Eestis hakkab ilmuma Jamie Oliveri ajakiri

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliveri ajakiri
Jamie Oliveri ajakiri Foto: Profimeedia kirjastus

Alates maikuust hakkab eesti keeles ilmuma tuntud telekoka Jamie Oliveri toidu- ja elustiiliajakiri Jamie. Seda kirjastab Profimeedia Kirjastus.

Ajakirja eesmärk on propageerida värsket ja tervislikku toitu ning avardada maitsemeeli. Igas numbris on sadakond isuäratavat ja hõlpsalt valmistatavat retsepti Jamielt ning teistelt suurepärastelt kokkadelt. Teada saab paikadest, mida Jamie on külastanud ning mis on talle muljet avaldanud. Ajakirjas on oma kindel osa Eesti toidul ning sellega seotud inimestel. Uus ajakiri läheb üksikmüüki, ent seda on võimalik ka tellida. Ajakiri ilmub iga viie nädala tagant, mis teeb kokku 10 numbrit aastas.

Ajakiri Jamie alustas Suurbritannias ilmumist 2008. aastal. «Nii Jamie kui ka mina oleme mõlemad väga põnevil meie toreda ajakirja tuleku üle Eesti turule. Eestist saab viies riik, kus seda kohaliku väljaandena tutvustatakse,» sõnab Jamie Magazine’i peatoimetaja Andy Harris. «Me soovime kursis olla Eesti kokandustavadega, rohkem teada saada kokkade ja retseptide kohta. Usume, et Jamie ajakiri pakub ideaalset kombinatsiooni lihtsatest retseptidest ja toiduvalmistusnippidest, mis toimivad igas keeles. Mõnusat kokkamist ja loodame, et uus väljaanne meeldib teile.»

1975. aastal sündinud Jamie Oliver on teinud ülipopulaarseid telesaateid ning andnud välja suure müügieduga kokaraamatuid. Samuti on tal omanimeline toidu- ja köögitarvikute sari. Jamie Oliver on avanud kümneid restorane maailma eri paigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles