Helen Valk-Varavini kollektsioonile annab vürtsi burleskinumber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Valk-Varavin
Helen Valk-Varavin Foto: Erakogu

Reede õhtul esitletakse esmakordselt Suite Lounge'is moekunstnik Helen Valk-Varavini kollektsiooni «Magus elu». Lisaks kütab kirgi meelierutav südaõine burleskinumber Talllinn Burlesque’ilt.

Disainer Helen Valk-Varavini  kollektsioon «Magus elu» on mõeldud elu nautijatele. Lopsakatest ja kaunitest pojengiõitest - õnne, edu ja hea elu sümbolist - on inspiratsiooni saanud rikkalikud siidtülli satsidest rõivad. Head elu ei ole unustatud ka materjalide valikul: kollektsioon koosneb valdavalt luksuslikust siidist, millele sekundeerivad ihusõbralik viskoos ja orgaaniline puuvill.

«Magus elu» on rõõm väikestest asjadest, olgu see siis kevadsuviste pojengiõite ja nende ümber tantsivate värviliste mutukate ilu nautimine või kelmikad vallatused kaunis pesus.  Show’s saame näha ka disaineri uusi aksessuaare, sest Helen on tuntud eelkõige oma eriliste ehte poolest.

Reedel, 12.aprillil on Suite Lounge (Pühavaimu 13/15) uksed avatud alates 21.00-st kõigile, sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles