Kuidas meeldis sulle Meelikese imeline muutumine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Meelike saatesse «Minu imeline muutumine» tuli, siis häbenes ta oma puuduvaid hambaid nii väga, et ei julgenud inimestele otsagi vaadata. Oma hõredat hambarida varjates tegi ta pidevalt grimasse, mis muutsid ta välimuse enneaegselt vanaks.

Meelikese täisealised lapsed ei mäletanudki seda aega, mil Meelikesel kõik esihambad suus olid. Ka meestega ei läinud Meelikesel hästi, sest ta ei julgenud normaalsete meestega oma hammaste puudumise pärast suhelda. Selleks, et ise hambad korda teha, tal aga raha ei jätkunud; seega oligi tema jaoks ainukeseks lahenduseks telesaade.

Meelikese imeline muutumine kestis sügisest kevadeni. Ta sai endale välimuse, millest oli nii kaua unistanud: talle tehti laugude korrigeerimine ja noorendavad süstid, ta käis trennis ja mis peamine - Meelike sai endale suhu uued hambad. Uus naeratus muutis tema jaoks kõik!

Meelike sai oma imelisest muutumisest nii suure innustuse, et kui ta saatesse tulles oli tõepoolest töötu ja hambutu ning meeleheitel koduperenaine, siis praeguseks on ta läbinud kursused, töötab massöörina, on leidnud endale uue elukoha ja mis kõige olulisem - selle saate jooksul sulas jää Meelikese ja tema endise abikaasa vahel. Endine abikaasa nentis muutunud Meelikest vaadates, et selle naisega ta küll abielus pole olnud. Lapsed leidsid temas endale taas isa ning Meelike hea ja toetava sõbra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles