«Imeline muutumine» võlub rehahambad kauniks naeratuseks!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelike
Meelike Foto: TV3

TV3 liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänase loo keskmes on Meelike, kes loodab, et tänu saatele saab ta tagasi enesekindluse ja suudab alustada uut elu. Meelikese suurim mure on puuduvad hambad ehk olematu naeratus.

Meelike Lehepuu Jõgevamaalt oli 40-aastane töötu üksikema, kes lootis, et sarjas osalemine muudab tema elu täielikult. Naisel oli enne saates osalemist suus vaid kuus tervet hammast ja seepärast ei võetud teda isegi töövestlusele, kuigi ta on viisteist aastat kokana tööd teinud.

Mure oma välimuse pärast tegi Meelikese ebakindlaks ja närviliseks. Ta ei julgenud tööd otsida ja ta pelgas avalikke kohti. Meelike teadis, et kui ta näeks tänaval unelmate meest, läheks tema šanss lihtsalt mööda, sest Meelike ei julgeks oma rehahammastega unistuste printsile iial naeratada. Meelike unistas, et ta saaks naeratada kätt suu ette panema ning julgeks avalikes kohtades inimestele otsa vaadata.

Meelike oli oma välimuse pärast depressioonis, kuid kõik on muutumas, sest arstide ja iluspetsialistide meeskond annab naisele tagasi enesekindluse, mis Meelikese jaoks tähendab täiesti imelise ja uue elu algust.

«Minu imeline muutumine» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles